Штета што ја укинаа титулата национален уметник, таман имав намера да ја добијам титулата и да му се помочам во вилата на Хорхе на Водно!

0
1806

Национален уметник

Сакав да станам национален уметник, затоа што знаев дека тоа е убава шанса да му се доближам на Хорхе, во дланката со која ќе фати да ми честита да му смачкам неколку говнени бомбички, да му ја закачам усмрдената ракавица од мојата десница на реверот, да го плукнам во фацата и од возбуда да се помочам на мермерот под микрофонот во вилата Водно!

Тоа би била убава претстава, али, јебига, слушам дека ќе ја укинат титулата, штета, толку тарабуки потрошив вежбајки!

Јас некако ќе се снајдам, но националните уметници што беа национални уметници, величините кои ќе треба да го враќаат митото со кое беа купени од клерофашистичкиот режим на Груевски и Иванов, не знам како ќе се извлечат од самите себе и од оваа каша. 

Хахаха!

Фејсбук статус на Бранко Тричковски