ШТАМА ПРЕД ВЛАДА: МИЦКО ГИ ПОВИКА АЛБАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА ВМРО-ДПМНЕ, СИТЕ ЗАНЕМЕА?!?!

0
2045

– Ги повикуваме Албанците и Муслиманите да ни се придружат, сите сме разочарани од власта на СДСМ и ДУИ!

Мицковски ги шокираше своите симпатизери кои занемеа и имаше една голема штама од една минута пред владата…