ШПЕКУЛАЦИЈА НА МИЛЕНКО КОЈА НЕ Е ПОТВРДЕНА ОД МВР: ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ БИЛ БЛИЗОК РОДНИНА НА ВАЊА КОЈ ЗАЕДНО СО ТАТКОТО НА УБИЕНОТО ДЕВОЈЧЕ ГО ОСМИСЛИЛЕ НЕЈЗИНОТО КИДНАПИРАЊЕ, СЕ СО ЦЕЛ ДА ИЗНУДАТ ПАРИ ОД ДЕДО И НА ВАЊА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА НЕГОВАТА ПАРТИЈА ,,ДЕСНА”, ПО МАЈКА КОЈ БИЛ БОГАТ ВЛАВ

0
2847

Миленко во својот подкаст вечерва на својот ЈутЈуб канал изјави дека лидерот на човек партијата ,,Десна”, Љупчо Палевски бил близок роднина на сега убиената Вања Ѓорчевска со што и лично тој заедно со нејзиниот татко кој сега е приведен од страна на МВР го смислиле нејзиното киднапирање, се со цел да изнудат пари од дедо и на Вања, по мајка, кој бил богат влав.

Според Миленко и други непотврдени информации Палчо бил во поход на барање спонзори и финансии за неговата кампања на неговата политичка партија ,,Десна”. Доколку се потврдат шпекулациите на Миленко како точни тогаш Палчо дефинитивно нашол погрешен начин на собирање парични средства за ,,Десна”.