ШПАНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ СЕ МАЧАТ ДА СРУШАТ ЧЕЛИЧНО ЗАСИЛЕНА ВРАТА ЗА ВРЕМЕ ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА

0
555

Полицајци во Шпанија за време полициска акција се обидуваат и маки мачат да срушат челична засилена врата.

Но очигледно завршиле безуспешно околу рушењето бидејќи ссопственикот на вратата добро се погрижил за неговата безбедност па дури и да се работи за тешки алатки за рушење на врати кои ги поседуваат единиците за тешки полициски акции во Шпанија.