ШОУ НА ПЕТРЕ ВО ТЕЛМА ТВ КАЈ ДРУГАРКАТА НА КАМЧЕВ, ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА : ШИЛЕГОВ – СЕ ИЗВИНУВАМ ЗА ДУРЛОВСКИ ШТО ГО НАРЕКОВ ,,ОПЕРСКА ПЕВАЧИЦА” OТСЕГА САМО ФАШИСТА ЌЕ ГО ВИКАМ

0
1903

Петре Шилегов му се извини на Дурловски: Се извинувам за Дурловски што сум го нарекол „оперска певачица“, отсега само фашиста ќе го викам, изјави градоначалникот на град Скопје во емисијата на Телма кај Оливера Трајковска.