ШОУМЕНОТ БОКИ ЈОВАНОВСКИ ПРОДОЛЖУВА ДА ЈА ДРМА МАКЕДОНИЈА СО ХУМАНИТАРНИ ПОДВИЗИ : ТОЈ ЈА ПОМОГНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ДОМОТ НА СЕМЕЈСТВОТО НЕШКОВИЌ!!! ДА ЖИВЕЕ БОКИ!!!

0
2632