ШОК, ШТАМА И НЕВЕРУВАЊЕ КАЈ ВМРОЊИТЕ – ОТКАКО 12 ГОДИНИ ЈАДЕА БУРЕК ПРОТИВ НАТО И ЕУ, ВМРОВЦИТЕ СЕГА ГО ОКУПИРАА СЕДИШТЕТО НА НАТО ВО БРИСЕЛ ЗА ФОТОГРАФИРАЊЕ СО ДИМИТРОВ!!!

0
1745

12 години откако владееше Груевски и ВМРО-ДПМНЕ вмровците јадеа бурек како тоа ЕУ и НАТО ќе ја уништеле Македонија и ќе ја снемало со промена на име , знаме и други курци палци за сега да го окупираат седиштето на НАТО во Брисел каде Македонија треба да добие официјална покана за членство во НАТО. Колку треба да си самобендисан и злобен за ова да им го направиш на сопствените сограѓани и твои сожители?! Од ова поголемо посипување со пепел јавно на политичка сцена нема, што ли ќе прават рубља патриотите Вилипче и Бачев после ова?! Ќе се самозапалат пред собрание извикувајќи Путин, Путин, Путин?!?!