ШОК ОД ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: ЗАЕДНО СО КОЧО АНЃУШЕВ СМЕ ВО ПРЕГОВОРИ СО ЕВН И ЕЛЕМ ДА ИМ СЕ ПРОСТАТ ДОЛГОВИ ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ НА ГРАЃАНИТЕ ВО ВИСИНА ОД 110 МИЛИОНИ ЕВРА!!!

0
2168

– Заедно со Кочо Анѓушев сме во преговори со ЕВН и ЕЛЕМ да се простат стари неплатени сметки на граѓаните во висина од 110 милиони евра. Ние веќе го простивме каматите за овие долгови, но сега сме на пат и долговите да ги простиме. Џабе богата држава со сиромашни граѓани!

Премиерот Заев на трибина во Велес вчера со интересни најави кои ќе ги израдуваат најсиромашните.