ШОКАНТНA БОМБА НА ЈАНКО БАЧЕВ: СТЕФАН ВЛАХОВ МИЦОВ НЕ ТЕРАШЕ ДА ФОРМИРАМЕ ПАРАВОЈСКА И ДА ПОЧНЕМЕ ГРАЃАНСКА ВОЈНА СО СДСМ!

0
1569

– Го ифрливме од партија затоа што крадеше пари од партијата, но најопасно беше кога тераше како партија да донесеме одлука за формирање на паравојска и со оружје да почнеме граѓанска војна со СДСМ и со власта, ако го направевме тоа ДБК ќе не испоапсеше сите и ќе заглавевме на 20 години робија, не знам дали тоа му бил планот…

Јанко Бачев во емисијата на Движење Бојкотирам.