ШОКАНТНО – ЈАВНОСТА ЗАБЕЗЕКНАТА: Министерот Крешник Бектеши за само 6 месеци потрошил 12 000 евра по ресторани?!?!

0
3067

Зошто  некој потрошил вкупно само 350 евра, а некои од неговите колеги- министерот за економија, Крешник Бектеши има дури 14.000 евра вкупен трошок, од што 12.590 евра за ресторани?

Знаат ли некои од министрите за граници, за пристојност, за морал, оној според кој се воделе некои други министри?

Зошто некои министри може да имаат нула денари за ресторани кои се надвор од владините институции, или некој од нив да потроши само 1.351 денар за ресторани во институциите?