ШОКАНТНО, ТОТАЛЕН ПРЕСВРТ, НАМЕСТО ДА ГИ ОДБРАНИ ОВАЈ ГИ ДОЗАКОПА : Латас признава дека Мијалков и Груевски прислушкуваат, но го теши народот дека тоа не било страшно, исто било како и Фејсбук?!

0
789

latas

Латас во најновата колумна во Вечер, признава дека државата прислушкува но тоа не било страшно?! Исто било како на фб?! А неговите вести на Сител кои тој ги уредува со денови не убедуваа дека се тоа странците?! Ова е тотален доказ дека режимот е во целосен распад и се како патници на брод кој тоне и има тотална паника и некои се фрлаат дирек од најгорната тераса и се удараат и ќошевите на бродот како во Титаник. Еве што напиша Лаки во Вечер :

latasfb

 

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=BR_9pxE4jk4[/youtube]