ШОКАНТНО ТВРДЕЊЕ НА МИЛЕНКО : НА ВАЊА ПРЕД ДА БИДЕ УБИЕНА И БИЛЕ СКРШЕНИ ДВЕТЕ РАЦЕ И ВИЛИЦАТА!

0
2028

На прашање на подкастот на Миленко Неделковски каналот на ЈутЈуб ,,дали на Вања и се искршени коските и делови од телото”, Миленко одговори потврдно и дека тоа се двете раце и нејзината вилица.