ШОКАНТНО – СОВЕТНИКОТ ЗА МЕДИЦИНА НА ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИ, ВЕЛО МАРКОВСКИ: ВАКЦИНИТЕ СЕ ШТЕТНИ И НЕКОРИСНИ!

0
24534

– Вакцините имаат многу штетни последици а од друга страна бенефитот од нив е спорен, има земји во светот со голем процент на вакцинирани а имаат голем број на заразени…

Вело Марковски, инфектолог и советни по медицина на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицковски.