ШОКАНТНО ПРИЗНАНИЕ НА ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ЗА ЦРНОГОРСКОТО РАДИО ,,АНТЕНА М” : Дел од аналитичарите велат дека јас сум на ред за атентат!

0
2828

Безбедносни аналитичари го предупредиле македонскиот премиер Зоран Заев на ризик од атентат. Ова го изјави Заев во интервју за црногорското радио „Антена М“.

-Сега некои аналитичари околу мене велат дека сега си ти на ред. Ако треба нешто да се случи нека се случи, јас сум прифатил да бидам премиер на мојата земја и на мојата држава и треба лидер, подготвен сум да носам одлуки какви што очекуваат моите граѓани, по цена, што биде нека биде, изјави Заев.

Тој рече дека ја прифатил функцијата премиер за да работи за Македонија, а ако нешто треба да се случи, тогаш тоа ќе се случи.