ШОКАНТНО : ПОЛИЦАЕЦ ОД ПРИЛЕП СЛЕДЕЛ ОПЕРАТИВЦИ НА АНБ ВО ПРИЛЕП, ГИ СЛИКАЛ И ФОТОГРАФИИТЕ ГИ ПРАЌАЛ НА ВМРО-ДПМНЕ

0
965
  • не се прислушкуваат ниту пак се следат политичари во земјава тоа одговорно го тврдам. Оперативците во Прилеп беа на службена задача поврзана со безбедноста на државата, и полицаец од Прилеп ги сликал и фотките ги пратил во ВМРО ДПМНЕ и потоа беа објавени нивните иницијали и нивното возило тоа е објавување на државна тајна и за тоа треба да има одговорност.

Шефот на АНБ, Виктор Димовски.