(ДНООООООООО) ПОГЛЕДНЕТЕ НАРОДЕ ШТО ПРАВАТ ДЕМОХРИСТИЈАНИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ : Функционери на ВМРО-ДПМНЕ спречиле истражување на национална ТВ ИСТРАГА за нивните елитни имоти во Грција и Бугарија!

0
818

Функционери на ВМРО-ДПМНЕ со имоти во Грција и Бугарија ВМРО-ДПМНЕ и нивниот Центар за Комуникации спречиле новинари од една национална ТВ да истражуваат за македонци кои имале имоти во Грција и Бугарија.

bazengrcija

 

Дознаваме дека една национална телевизија уплатила пребарување во Грчкиот и Бугарскиот катастар каде уплатиле 320 евра за истраги во нивната датабаза. Припремата на сторијата стигнала до ушите на одговорните во Центарот за Комуникации на ВМРО-ДПМНЕ од новинари на Сител ТВ па на молба на центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ се упатени закани до уредниците на оваа национала Тв станица да прекине со оваа строија заради имотите на членовите на ВМРО-ДПМНЕ во Солун,Уранополис,Торони,Муданија,Банско,Атина и Варна.