ШОКАНТНО ОТКРИТЕ НА ПРИЗМА: ВОДАЧИТЕ НА МАСКИРАНИТЕ НА 27-МИ АПРИЛ, НИНЏА И КОЉО ИМАЛЕ ЗНАЧКИ ОД ДБК И БЛИНДИРАНО ВОЗИЛО СО ФЛЕШЕРИ!!!

0
2888

Александар Василевски – Нинџа и Никола Митревски – Кољо, кој неодамна го прекина бегството и самиот се пријави во полиција, во деновите пред критичниот настан користеле блиндирано возило со флешери (какви што може да употребува МВР) и службени значки на УБК, со кои се „легитимирале“ при бројни активности.