ШОКАНТНО: ОКТА И УНИЦЕФ ПОМАГАТ РАСИЗАМ – СЕ РЕКЛАМИРААТ НА САЈТ КОЈ ВЕЛИ ДЕКА ГРЦИТЕ СЕ ГРДИ И ЗАОСТАНАТИ КАКО НАРОД?!?!

0
1596

Сајтот ОФФ НЕТ ги нарекува Грците грд и заостанат народ:

На сајтот се рекламираат ОКТА која е во сопственост на Грчка државна фирма и УНИЦЕФ како и безброј други големи македонски компании?!?!