ШОКАНТНО – НЕПОТИЗМОТ ЦАРУВА ВО ЗЕМЈАВА: ДИРЕКТОРОТ НА ШПАРКАСЕ БАНКА И ПОРАНЕШЕН ГУВЕРНЕР СИ ГО ВРАБОТИЛ СИНОТ ВО НАРОДНА БАНКА?!?!

0
879

Просто е неверојатно колку некои луѓе немаат срам во земјава. Колку ли студенти со јаки процеси би сакале да работат во Народна Банка ама ја немаат таа среќа татичко да им е поранешен гувернер и сегашен директор на Шпаркасе Банка, Глигор Бишев.

Непотизмот царува во земјава и е главна причина зошто младите си заминуваат од земјата, затоа што на запад се цени колку вредиш и колку знаеш и колку си вреден а не кој ти е татко…

Повеќе за оваа сторија ќе може да прочитате на следниот линк ОВДЕ