ШОКАНТНО – МИЦКОВСКИ ШИРЕШЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ НА ТВ СОНЦЕ БЕЗ ОКО ДА МУ ТРЕПНЕ: СДСМ ветија 500 километри автопати?!?! ВИСТИНАТА Е ДЕКА ВЕТИЈА 500 КИЛОМЕТРИ АВТОПАТИ И ЕКСПРЕСНИ ПАТИШТА!

0
669

– СДСМ ветија 600 километри автопати па сега се вадат дека тоа не го ветиле?!?!

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ ширеше лажни вести на ТВ Сонце без око да му трепне.

Вистината е дека СДСМ ветија 600 километри автопати и експресни патишта. Еве го тој дел од програмата кој се викаше ПЛАН ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА: