ШОКАНТНО: МИЦКОВСКИ СЕ ПОФАЛИ НА АЛФА – ЈАС ВО ПАРТИЈА ГИ ТЕГЛАМ ЗА УШИ МОИТЕ ПОДРЕДЕНИ КОГА ЌЕ ЗГРЕШАТ НЕШТО!

0
1807

Јас да сум на место на Зоран Заев, би го фатил за уши и би му рекол: „Пишувај сега оставката!“. Бидејќи во ек на пандемија, како дезертери, се сончаат по Мексико и Дубаи, ова го изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски на ТВ Алфа за тоа како тој функционира во неговата партија.