ШОКАНТНО: МИЦКОВСКИ ПРИЗНА ДЕКА ИМА 5 МИЛИОНИ ЕВРА ВРЕДНИ ХИДРОЦЕНТРАЛИ КОИ ГИ СТЕКНАЛ СО СОВЕТУВАЊЕ?!?!!

0
1907

Мицковски во дуелот со Заев призна дека има 5 милиони евра вредни хидроцентрали.

За потсетување тој беше директор на ЕЛЕМ и бил советник на премиерот Груевски.

Мицковски рече дека се стекнал со капиталот со знаење и советување?!?!