ШОКАНТНО : Миле Јанакиевски договара бркање од работа на вработени во општина Центар за кликање лајк на фејсбук статус на Андреј Жерновски

0
516

grujo-stavre

 

На снимките од седмата бомба се слуша како Миле Јанакиевски договара бркање од работа на вработени во општина Центар на вработени кои кликнале лајк на фејсбук статус на Андреј Жерновски!