ШОКАНТНО, МЕГА МЕГА СКАНДАЛ: На интернет се појави транскрипт од телефонски разоговор на Гоца и Грујо направен пред неколку дена кога Гоца беше на распит во кривичен суд!

0
656

Гоца: Ало претседателе, абе овој судијава не знае што да ме праша, а обвинителите се тука, не сме се добро искординирале изгледа?
Грујо: Аха, епа што да правиме?
Гоца: Неам поим, дај да видиме нешто нека ни текне…
Грујо: Еј на Мартин му текна, вика кажи му на судијата нека се онесвести, после ќе смислиме што да правиме.
Гоца: Лееее, шефе, генијалци сте, како ви текнуваат овие работи. Ај сега ќе му кажам, или ај вие пишете му смс да не му кажувам јас.
Грујо: Ок, ќе му кажам на Мартин да му пише.

Овој разговор е точен но ние го измисливме затоа што немаме снимка, ама точен е, 99% веројатност!