ШОКАНТНО – КОСАНА МАЗНЕВА : ДО МЕНЕ ИМАШЕ СУПТИЛНИ ЗАКАНИ, ВИЕ СТЕ ЖЕНА ИМАТЕ ДЕЦА И ВНИМАВАЈТЕ ШТО ПРАВИТЕ И КАКВИ ОДЛУКИ НОСИТЕ, ОВА Е ЗАКАНА УПАТЕНА НЕ САМО КОН МЕНЕ, ТУКУ И ДО СИТЕ СКОПЈАНИ

0
696
  • Имаше реакции од страна на вработените во трета смена, суптилни закани дека директорке тоа не е добро, нема да излезе на добро, пазете што правете, вие сте жена и имате деца, внимавајте какви одлуки носите и до каде ќе одите со вашите одлуки, па тоа е директна закана врз граѓаните на Градот Скопје.

    Ако не бидеме трета смена, ние ќе направиме проблем!

Директорката на Комунална Хигиена на Градот Скопје, Косана Мазнева – Николиќ во ,,Инфомакс”.