ШОКАНТНО – И НА ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ СЕКСУАЛНОТО НАСИЛСТВО ВРЗ ЖЕНИ МУ Е СМЕШНО : НЕМОЈ ПАНДОВ ДА РАСКАЖУВАШ И ТИ ПРИКАЗНИ ЗА ЖЕНСКИ И ТЕБЕ ДА НЕ ТИ СЕ ЗАКАЧАТ ХЕЛСИНШКИ И ОЈО?!?!

0
1803
  • Немој Пандов да раскажуваш и ти приказни за женски и тебе да не ти се закачат Хелсиншки и ОЈО?!?!

    Ова го изјави Љупче Златев, сопственикот на порталот Лидер и Радио Лидер каде гостин му е Пандов, значи на Љупче му е смешно сексуалното насилство врз жените?!