ШОКАНТНО, ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА ГО ВРЗЕ ЛУДАКОТ: МИЛЕНКО ИМ СЕ ЗАКАНУВА СО УБИСТВО НА ПРАТЕНИЦИТЕ ОД ВМРО ДПМНЕ АКО ГЛАСААТ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!!!

0
1018

Во своја колумна на порталот Дудинка, Миленко им се заканува на пратениците на ВМРО ДПМНЕ со убиство, ако гласале за имплементација на договорот со Грција:

“Е, ама има еден проблем! Тука е народот. Доколку сите СДС-мовски гниди можат да се скријат зад својата партија откако народот ги нападна и вербално и со плукање и преку социјалните мрежи, таква заштита евентуален пратеник од ВМРО ДПМНЕ нема да има. Па така да, или ќе се сели кај дедо му во САД, или ќе го нема.

Ние, народот, знаеме дека Зоран Заев на избори не доби 2/3 мнозинсто во Собранието. И, бидејки е тоа така, будно ќе внимаваме со кого ќе проба и со кого евентуално ќе успее да ја достигне магичната бројка од 81 пратеник.

После тоа, ако не дај боже има такви изроди е предавници, работата со шлаеми  балгами нема да се заврши.”