ШОКАНТНО, ЕВЕ ЗОШТО БЕТОН ЈА ДОНИРАШЕ ПАРТИСКАТА ЗГРАДА НА ВМРО ДПМНЕ: Газда Минчо добил тендери вредни близу фантастични 200 милиони евра од проектот Скопје 2014-та!

0
9610

Еве зошто Бетон ги плаќал авионите на ВМРО ДПМНЕ и еве зошто Бетон ја донираше партиската зграда на ВМРО ДПМНЕ: фирмата на олигархот Минчо Јорданов добила тендери од државата за Скопје 2014-та во вредност од неверојатни 180 милиони евра!!!

beton skopje 2014-ta

Повеќе за Скопје 2014-та на следниов линк каде се наведени сите објекти и споменици и цени и фирми и архитекти…