ШОКАНТНО – ГРУЈО ЈА ИЗНЕНАДИ ЈАВНОСТА: ОД УНГАРИЈА ДОНИРАШЕ 10 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА!

0
825

Грујо ја изненади јавноста и од Унгарија донираше 10 милиони евра за борба против Корона.

– Ќе скратам од куртон медиумите и од партијата, малце нека кратат на луксуз и плати и бодигарди и апетисани и пијачки, решив оваа година 10 милиона евра наместо за пропаганда и рушење на владата на Заев да ги пренаменам за борба против Корона и донирав во фондот за Корона што го отвори Венко Филипче. Имам јас за мене довболно, добро сум обезбеден, 12 години власт беа доста плодни, ова е само 1 месец ЗАРАБОТКА што го враќам назад како донација, нека не ме мислат моите фанови – изјави на фејсбук Груевски.

Денеска иначе е 1 – ви април и јбг, тоа е малце да си се насмееме во целата мака што не снајде со Груевци и Корона. Иначе и двете појави и Груевизмот и Корона предизвикуваат исти симптоми – пролив, финансиска криза, немаштија, стрес, главоболка, карантин/затвор, смрт…