ШОКАНТНО – ГЛЕЈТЕ КАКО ИЗГЛЕДА ДИВО ПЛЕМЕ : БЕСРАМНИ БИТОЛЧАНКИ КРАДАТ ГРАДСКО ЦВЕЌЕ СРЕДЕ БЕЛ ДЕН!!!

0
1721

Кои се ова лудаци, па овие со овој памет се спремни дете од мајкина цицка да украдат… Вакви некои да се наместат на некоја функција со многу моќ и ете ти ја пак СОЊА НИКОЛОВСКА од ТАТ!!!

И со вакви ние сега треба да правиме држава, со ред и поредок со некакви правила, со етика морал?!?! Ма иди бегај, ништо не бива од нас…племе си е племе.