ШОКАНТНО: ВМРО ДПМНЕ САКА ДА НИ УВАЛИ ЗА МАЈКА НА ГРАДОТ БЛИСКА ПРИЈАТЕЛКА И СОРАБОТНИЧКА НА ГРУЈО?!

0
2140

Виц на денот: Данела Арсовска била „независна кандидатка“?
А што бара тогаш на сликава со Груевски?
Зошто ја има на списокот на донатори за неговата црква?
Зошто ИРЛ објаснува дека “Според сведоштво на еден од бизнисмените, во организацијата помагале Стопанските комори…“

#Резил