ШОКАНТНО – БОЦКАТА СЕ КИКОТИ И ГО БРАНИ ЛАТАС НА РАДИО ЛИДЕР: ЗЕМЕН МУ Е ПАСОШОТ ПОРАДИ КРЕАТИВНО ПРЕРАСКАЖУВАЊЕ НА СЦЕНА ОД ФИЛМОТ ДОЛИ БЕЛ?!?!

0
682
  • Златев : ,,На Латас му е одземен пасошот поради што зборел глупости од пред 50 години за фиќото, тоа е одвратно што го зборуваше.
  • Боцката : ,,На Латас му е одземен пасошот за креативно прераскажување на сцена од филмот ,,Сјечаш ли се Доли Бел” ахахахахаха.