ШОКАНТНИ ОБВИНУВАЊА НА БОРИС СТОЈМЕНОВ : ЉУБЧО ГО ВОЗЕВ ВО СОФИЈА НА СРЕДБИ СО МУЛТИГРУП, ЗМЕЈКОВСКИ ШВЕРЦУВАШЕ ОРУЖЈЕ ОД ХРВАТСКА ЗА СРБИЈА

0
1488
  • Љубчо го возев во Софија на средби со врвот на Мултигруп, му бев шофер, а Борис Змејковски го препордаваше оружјето на Србите што ни го даваа Хрватите да отвориме фронт со ЈНА, кога дознаа Хрватите ги прекинаа сите односи со ВМРО ДПМНЕ.

Борис Стојменов во интервју кај Васко Ефтов.