ШОКАНТНИ ИНФОРМАЦИИ НА ФРАНЦУСКА НОВИНАРКА КОЈА СЕ НАОЃА ВО УКРАИНА СРЕДЕ ВОЈНАТА СО РУСИЈА – УКРАИНСКАТА ВЛАДА УБИВА ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ УШТЕ ОД 2014-ТА ПА ДО ДЕНЕС А ПОТОА ЈА ОБВИНУВА РУСИЈА КАДЕ НАЈГОЛЕМО КРВОПРОЛЕВАЊЕ ИМАЛО ВО ДОНБАСК, ПОСЕДУВАМ ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ И ФОТОГРАФИИ КАКО ДОКАЗИ!

0
18241

Француската новинарка Ан Лоре Бонел која во моментот се наоѓа на територија помеѓу цивилно население и која собира видео материјали како и фотографии уште од 2014-та година откако како што тврди дека крвопролевањето е започнато уште во тоа време и тоа токму од украинската влада во областа Донбаск каде се наоѓа претежно руско население за што тврди дека поседува со непобитни докази за тоа.

Во прилог проследете го видеото :