(ШОКАНТНА ФОТОГРАФИЈА) ВО ПРОИЗВОД НА КАМ ПРОНАЈДЕН МРТОВ ГЛУШЕЦ

0
1993

На социјалната мрежа Твитер се шири фотографија на Фејсбук пост од каде се гледа мртов глушец во производ ,,Royal mix” за кој се тврди дека е купен од некој од маркетите во КАМ.

Доколку овој производ е купен од КАМ и доколку е сеуште во продажба ова е сериозен удар за овој маркет кој важи за еден од маркетите во земјава со екстра ниски цени на производи.