ШОКАНТНА ФОТОГРАФИЈА : Брза Помош разнесува пици во Прилеп!

0
4811

Порталот Мактел.Мк објави фотографија од возило на брза Помош во Прилеп паркирано до пицерија во центарот на градот. Читатели известуваат дека ова било редовна глетка, секој ден возилото на брза помош Прилеп доаѓало до пицеријата и земало пици за докторите во болницата во Прилеп.

Па кај го има ова, возило да се користи за достава на пица, што ако во тоа време стигне повик за интервенција, а возилото дреме пред пицерија?!15049707_1289095034489468_109931100_n