Шокантна , УЖАСНА И ФРАПИРАЧКА БОМБА по ред 14-та на лидерот од СДСМ Зоран Заев ќе се објави денес во 14:00 часот ОВДЕ НА ОВОЈ ЛИНК во ЖИВО НА НАРОДЕН ГЛАС!

0
1353

sdsm12

Лидерот на СДСМ Зоран Заев денес во 14 часот ќе ја објави 14-тата по ред политичка бомба за криминалите на Грујо и Мијалков и на нивната банда околу нив. Од СДСМ изјавуваат дека ова ќе биде една од нај шокантните и нај злобните политички аудио записи чуено било кога од која нацијата во Македонија ќе се згрози толку многу што ќе посака да му ја скрши тоа главата на премиерот коцкеста со телефон.

Линкот до бомбата во живо може да го погледнете и чуете на лајф стримингот ОВДЕ

Screenshot_1