ШОКАНТНА ПОРАКА И ЗАКАНА НА РЕЖИМСКИОТ КУРТОН МОМИРОВСКИ ДО ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: СПРЕМИ СЕ ДА БИДЕШ АПСЕН, ТВОИТЕ ДЕЦА ЌЕ СЕ СРАМАТ ОД ТЕБЕ!

0
2746

– Добро е што има искуство од апсење, пак ќе му треба тоа, а неговите деца ќе се срамат од тоа што го работи нивниот родител!

Куртонот Момировски наместо со критика, му се закануваше на премиерот и му ги навредуваше децата, свиња режимска куртонска расипана! Децата на Момировски треба да се срамат што нивниот татко уште служи на пребеганата мафија во Будимпешта!