ШОКАНТНА ИСПОВЕД ОД ХЕРОЈОТ НА ДЕНОТ : Пронајде мајка и ќерка во Сингелиќ, ЖИВИ затрупани во кал до врат

0
2527

Херој на денот!!!
Пронајде днеска живи во кал мајка и ќерка во Сингелиќ!!!
А вие сами проценете колку и како работат спасувачките екипи на владата….