ШОКАНТНА ИСПОВЕД НА РОДИТЕЛ ЗА ПОПЛАВИТЕ : Власта со списоци помага по вмровски фамилии, ДЕТЕТО ЗА ВЛАКНО ЌЕ МИ ПОГИНЕШЕ

0
2071

До редакцијата на ,,Народен Глас” пристигна порака од загрижена мајка на дете која во целост ќе ви ја пренесеме без интервенција во текстот :

Несакам да се уклучам во дискусија, потрсене сум детето ќе ми погинеше вчера за влакно..кажи му на тој Никола дека имаш информации сигурни дека со список одат и помагаат само во куќите на вмровците човече ова никаде го нема.

roditel poplava