ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА ЈАНКУЛОВСКА : Мартин Нешкоски бил наркоман!

0
774

JankulovskaВо најновиот сет на аудио снимки на опозицијата министерката на МВР Гордана Јанкуловска во разговор со шефот на кабинетот Мартин Протуѓер за убиството на Мартин Нешковски му се обраќа со зборовите : Тој наркоман е изгледа!