ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА СОФИЈА КУНОВСКА, ОВАА ЖЕНА ПОВЕЌЕ ГИ МРАЗИ ЗАЕВИ ОД СИТЕ ВМРОВЦИ ЗАЕДНО: Заканите на Камчев кон децата на Заев се чиста метафора, на исто рамниште со заканите на Заев дека ќе јаде живи луѓе

0
971

– Заканите на Камчев кон децата на Заев се чиста метафора, рамна на заканите на Заев дека ќе јаде живи луѓе.

Софија Куновска на Телма. Оваа жена, како и Солза Грчева, Геро, Ефтов, Стевчо Муња и слични предавници повече го мразат Заев од сите ВМРОВЦИ заедно на куп!

Неверојатна е злобата од поразените БРАНКОВИСТИ на Бихачка кои кон Заев имаат многу поголем презир и омраза од што имаа кон Грујо, Мијалков и Камчев, тројцата коњаници на диктатурата.

Да споредиш закана на мафијаш кон децата на премиерот ако не биде амнестиран си идеја таа порака да му се пренесе на Заев за да си легне на брашното како Љубчо и Бранко, со говор на партиски собир наменет за бодрење на членството во време на режим, тоа е невидена перверзија.

Оваа жена е многу расипана и подла и од злоба не може да спие, не може да се помири што конечно СДСМ е на власт по 12 години тешка битка.

Наместо да се радува што конечно левицата е на чело на земјава и води левичарски државнички политики, оваа жена ќе се разболи од омраза и гнев што не е во првата 10-ка на СДСМ и што не седи во фотеља.