ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА РУСКОВСКА: НЕМА ДА БАРАМЕ ЗАТВОРСКИ ПРИТВОР ЗА МИЈАЛКОВ, ЌЕ ГО ОСТАВИМЕ ВО ДОМАШЕН ПРИТВОР?!?!

0
384

– Не знам дали ќе бараме домашен притвор за Мијалков, ќе го земеме како олеснителна околност тоа што се пријави сам во ОЈО…

Вилма Русковска пред новинарите на прес конференција. Оваа жена има некакви симпатии и му помага на Мијалков!!!