ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА МИЛОШ ОД ИНФОМАКС : УБИЕНИТЕ ВО ,,ШИША БАР” ГИ УБИЛЕ ЛИЦА ВО ПОЛИЦИСКИ УНИФОРМИ, ИМ БИЛО КАЖАНО ДЕКА Е РАЦИЈА, ИМ РЕКЛЕ НИКОЈ ДА НЕ МРДНЕ ОД МЕСТО, А ПОТОА СО ПИШТОЛ ВО ГЛАВА ГИ ЛИКВИДИРАЛЕ ТРИТЕ ЛИЦА!

0
17175
  • Дел од колегите како и од редакција од наши извори кажаа дека луѓето кои што влегле и ги убиле овие луѓе во ,,Шиша Бар” носеле полициски униформи, кажано им било дека е рација и им рекле никој да не мрдне од место и со пиштол во глава ги ликвидирале трите лица за коишто говориме цела вечер.

Милош Милошевски во ,,Тешки Муабети” на ,,Инфомакс”.