ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА ЖАН МИТРЕВ ЗА ТЕЛМА : СЕКОЈ ПАЦИЕНТ КАЈ НАС ОСТАВА ДЕПОЗИТ ЗА ЛЕКУВАЊЕ “КЛИНИКАТА ОД 600 ЕВРА НА ДЕН НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА СО МОЖНИ ДВЕ ХЕМОФИЛТРАЦИИ ПОРАДИ ТОА ШТО ПАЦИЕНТИТЕ НИ ДОАЃАА ВО КАТАСТРОФАЛНА СОСТОЈБА?!

0
2337
  • Цената беше формирана или поточно депозит од  600 евра на ден на интензивна нега со вклучени 10 и можни две хемофилтрации поради тоа што кај нас доаѓаа пациенти во катастрофална состојба.

    Што значи овој одговор на Жан Митрев?! Ова ли е изговорот поради астрономските цени каде луѓе ставаа имот под хипотеки за лекување во неговата клиника со астрономски цени?! Знае ли човеков што изјавува воопшто?! Значи овие кои немаат да платат 600 евра за интензивна нега нека умрат, кој ги тркала, а тие што платиле биле со една нога во гроб?!

др.Жан Митрев за ТВ Телма.