ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА ВЛАТКО ЃОРЧЕВ: КОГА ИМ ПРОСТИВМЕ НА ДУИ ЗА УБИСТВАТА ВО 2001-ВА ТРЕБА ДА ИМ ПРОСТИМЕ И НА ОСУДЕНИТЕ ЗА 27-МИ АПРИЛ!

0
4032

– Кога на ДУИ им простивме за убиствата во 2001-ва треба да им простиме и на осудените за 27-ми април и да ги пуштиме сите од затвор, не треба да бидеме толку сурови кон нив.

Влатко Ѓорчев на ТВ 24.