ШОКАНТНА ЗАКАНА ВРЗ ОПОЗИЦИЈАТА НА ГРУЈО ПРЕКУ МИЛЕНКО!!!!!!! Опозицијата треба да му е благодарна на Грујо затоа што опозицијата која кампува пред влада не е убиена?!?!

0
633

Не е тајна дека Груевски се она што не смее да го испорача како порака или тоа што не смее да се закани директно до политичките неистомисленици како премиер дека тоа го прави на еден перфиден и одвратен, диктаторски начин индиректно, начин на кој најконтроверзните ликови во историјата на Македонија испорачувале ликвидации, закани и затвори и притвори на критичките пера кон сатрапите на македонскиот народ.

Овој пат премиерот повторно ја праќа пораката преку неговото омилено небањато говедо, трабантот Миленко Неделковски, вреќа полна со гомна која рани цели грла на кози и шарпланинци со пари на народот. Еве како тоа изгледа кога Грујо се обраќа преку Миленко на опозицијата преку куртон порталите на власта иако народот повеќе не му се плаши на оваа криминална цепеница :

Screenshot_25