ШОКАНТНА БОМБА ОДЕКНА ДЕНЕСКА: Мицкоски ги убедува 8те пратеници исклучени од ВМРО-ДПМНЕ, да не гласаат за законот за јавно обвинителство, им ветува заштита, дека повеќе нема да ги напаѓаат

0
1258

Нова аудио снимка на Јутјуб каналот протече со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски каде во неа ги убедува 8-те пратеници исклучени од партијата да не го гласаат законот за јавно обвинителство со што директно буричка во окото на правдата, при тоа им ветува заштита и дека нема повеќе да ги напаѓаат во и надвор од партијата.