ШОКАНТНА БОМБА НА СПАСОВСКИ: ИЗДАВАЊЕТО НА ПАСОШИ НА СВЕТСКИ МАФИЈАШИ ПОЧНАЛО ПРЕД 2017-ТА ГОДИНА КОГА МИНИСТРИ БЕА ЧАВКОВ И ЈАНКУЛОВСКА!

0
1427

На прашање на новинар од тв 21, за тоа кога почнало издавањето на пасошите на светски криминалци со украдени македонски идентитети, Спасовски одговори:

– Пред 2017-та кога министри беа Чавков и Јанкуловска. Тој објасни дека акцијата односно истрагата била водена две години со помош на Интерпол од Лион и одделот за борба против организиран криминал при американската амбасада во Скопје.