ШОКАНТНА БОМБА НА ПРИЗМА: НЕКОЈ ОД ОЈО МУ ДОЗВОЛИЛ НА ГАМПЕР ДА ИЗБЕГА, А СЕКЈУРИКОМ ДА СЕ СПАСИ ОД КОНФИСКАЦИЈА НА УКРАДЕНИТЕ ПАРИ ОД МЕСТЕНИТЕ ТЕНДЕРИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВЛАДАТА!!!

0
1277

Порталот Призма истражува зошто фирмата Секјуриком не е дел од обвинението за месетењето тендери за чистење на владата, и зошто на еден од двајцата обвинети не му била издадена мерка притвор ако се знае дека е странски државјанин и огромни се шансите да избега на диво преку граница.

Изгледа некој добро се омрсил од ОЈО за ова да го дозволи на сметка на правдата и државната каса и бројчаникот на Заев кој требаше многу да сврти за сумата која што требаше да се конфискува од Секјуриком.

Линк до сторијата на ПРИЗМА, СДК